Estetska medicina

NAZOVITE: + 385 91 763 17 01

NEKIRURŠKI ZAHVATI

Dermalni fileri

Povećanje usana ili popunjenje bora pomoću dermalnih filera. Tretmanom se nadoknađuje hijaluronska kiselina koja koži daje punoću. Tretman je bezbolan, a rezultat postojan i do 12 mjeseci.

Botox
(popunjavanje bora ili smanjenje prekomjernog znojenja)

U manjim dozama apliciran u mišić, dovodi do paralize mišića.Upotreba botoxa je postala jedna od najčešće primjenjivanih metoda u estetskoj medicini i kirurgiji.

Mezoniti
(nekirurški 3D lifting lica)

Mezoniti su metoda koja se  koristi za podizanje, pomlađivanje i zatezanje kože. Mezoniti se uvode pod kožu pomoću igle gdje se radi mreža niti na kojoj organizam stvara novi kolagen. Ova metoda potiče vlastiti organizam da stvori novi kolagen. Prednost  je što daje prirodan izgled lica, te  oblikuju konture lice.Preporuča se osobama koje žele zadržati prirodan izgled, a ne žele se podvrgnuti face liftingu i tretmanu botoxa. Metoda je idealna za podizanje obrva, korekciju dubljih nazolabijalnih i drugih bora pogotovo oko očiju te pušačkih bora.

PRP tretman 
(“vampirski facelifting”)

U PRP tretmanu koriste se vlastiti trombociti u visokoj koncentraciji – vadi se krv klijentu te se centrifugira, nakon čega se izdvaja plazma bogata trombocitima iz kojih se oslobađaju faktori rasta. Plazma iz krvi sadrži faktore rasta koji djeluju s matičnim stanicama u našem tkivu. PRP tretman djeluje tako da se stvara novi kolagen, koža se hidrira, nestaju rane, oštećenja od sunca, bore i pigmentacije.

Injekcijska lipoliza

Je neinvazivni oblik terapije kojim se pomoću tankih mezoterapijskih iglica dužine od svega 4mm u potkožno masno tkivo unose određeni preparati koji djeluju na razgradnju masnog tkiva. Ovisno o dijelu tijela koje se tretira koriste se različiti lipolitički pripravci, pa je tako moguće tretirat podbradak, lokalizirane masne nakupine na području trbuha i leđa kao i djelovati na sam celulit. Sa tretman se, ovisno o protokolu, provodi svakih 2-4 tjedna. Dolazi do zatezanja tonusa kože smanjenja masnih naslaga ali lipoliza nije tretman s kojim se gube tjelesni kilogrami. Izvođenje samog postupka nije bolno i ne sprječava bavljenje svakodnevnim aktivnostima.

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM

Nudimo vrhunsku kvalitetu uz najpovoljnije cijene
Sva dodatna pitanja možete uputiti dr. Vidasu. Naručite se za konzultacije:
Radno vrijeme
Pon - čet13:00 - 21:00
Pet09:00-17:00
051 202 615
091 763 1701
Mogućnost plaćanja na rate
Amex, Diners, Visa