Iskustva pacijenata

Iskustva nekih naših pacijenata

 • Nakon što sam pretrpio ozljedu leđne moždine od nesreće u prosincu 2013., malo sam se počeo oporavljati. Nažalost, švedski zdravstveni sustav nije imao sposobnost da mi pruži adekvatnu rehabilitaciju pa sam se prijavio na Thalassotherapiju Opatija, gdje sam proveo više od 13 mjeseci.

  Klinika je izravno povezana sa Sveučilišnom bolnicom u Rijeci, tako da mogu u kratkom vremenu ili čak vrlo kratkom vremenu dobiti gotovo sve stručnjake koji su potrebni za svaki slučaj. Naravno, klinika ima i svoje vrlo kompetentne liječnike.

  Tijekom rehabilitacije, imao sam na raspolaganju fizioterapeuta, liječnika i medicinske sestre cijelo vrijeme, što je učinilo da se osjećam vrlo sigurno. Osoblje je sretno na svom radnom mjestu, onda se lako tako osjećati i kao pacijent.
  Budući da sam bio potpuno paraliziran, uspio sam otići tako da sam svakog jutra mogao prošetati 70 metara. Nevjerojatno.
  Za vrijeme mog boravka osoblje u Thalassoterapiji Opatija je bilo vrlo pozitivno.

  Jan
 • Ovo je moje pismo ili bolje reći, moj životopis nakon četiri tjedna provedena u Opatiji.

  Ovo je bio moj drugi put u Opatiji, međutim, ovaj put u potpuno drugačijim okolnostima. Ipak vam mogu reći iz srca da sam ovaj put jednako oduševljena. Opatija je pravi biser Jadrana. Mnogi to nazivaju Jadranskom Nicom i ne mislim da su pogriješili, pogotovo jer su cijene u Opatiji mnogo pristupačnije i atraktivnije. Osim toga, tu je i prekrasna priroda koja okružuje mjesto. U kratkom izletu možete posjetiti i druga zanimljiva mjesta u blizini kao i otoke preko zaljeva.

  Osoblje iz Ville Dubrave, gdje sam se nalazila, učinilo je sve da se osjećam ugodno i lijepo. Ne zelim propustiti nikoga: od dame koja dekorira vilu, kuhinje i restorana koji su ponudili hranu koja je tako iskušana, bogata okusima, tako da su naša tijela bila dobro hranjena nakon svakodnevnih treninga, plivanja u toplom bazenu s morskom vodom, što me duboko opustilo.

  Terapeuti su vrlo profesionalni, s bogatim iskustvom i oni to čine laganim „guranjem“ kroz određene zahtjevne vježbe da ih ne možete odbiti. Osobno sam osjetila da znaju što rade. Problemi koje sam imala, koji su bili razlozi zbog kojih sam došla ovamo bili su djelomično ublaženi, a neki su nestali. Pitam se: je li to moguće?

  Zahvalan sam za cjelokupnu organizaciju od strane Wellbe i za sve, i male i velike stvari koje su učinili za mene. Doživjela sam brigu i pažnju, kao i stručnu pomoć u trenutku kad sam ih trebala. Nije dovoljno reći da sam se dobro provela, bilo je više od toga; Bila je nevjerojatna rehabilitacija u Talassoterapiji Opatija.

  Ramiza